''Life is a camera. Just focus on what's important and capture the good times,develop from negatives, and if things don't work out, just take another shot.''

joi, 11 februarie 2016

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Dacă nu v-ați pregătit pentru ziua îndrăgostiților, mai aveți timp căci vă prezint o idee năstrușnică de a împăca și capra și varza. Astfel de zile pot fi costisitoare din punct de vedere financiar, dar oare mai contează când poți cumpăra un cadou care să vă mulțumească pe amândoi?


Dragostea trebuie să fie întreținută, iar focul iubirii are nevoie din când în când de mici lucruri ca să îl întețească și mai mult. Monotonia poate fi uneori dușmanul numărul unu al relațiilor, de aceea e bine să ținem cont că puțină nebunie în cuplu e binevenită.

Ce spuneți de o idee inedită pentru Ziua Îndrăgostiților? Ce spuneți de o lenjerie intimă sexy care să stârnească imaginația iubitului tău, dar și a ta?

Vă prezint 2 lenjerii intime care mie ca femeie mi-au atras atenția și care pot fi o idee grozavă de cadou în luna iubirii.

Prima lenjerie este acest babydoll Try Me în culori contrastante care subliniază formele feminine. Chilotul tanga este inclus în preț. Îmi place acest set pentru că este foarte senzual și destul de cuminte pentru femeile care poate nu sunt atât de dezinvolte.

                                                       Poze Babydoll TRY ME

A doua alegere ar fi aces babydoll roșu ca focul. Click pe imaginea de mai jos pentru mai multe detalii. Roșul este o culoare care emană senzualitate și feminitate, iar cu un astfel de babydoll o seara în doi va fi cu adevărat o experiență de neuitat. Pe site-ul e-lenjerie.ro găsiți multe idei de cadouri în materie de lenjerie intimă.

                                           Poze Babydoll CARINA

SPER SĂ VĂ PLACĂ IDEILE MELE DE CADOURI CARE CU SIGURANȚĂ VOR APRINDE SCÂNTEIA PIERDUTĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu